søndag 24. oktober 2010

Rune trives i et land han har vært i før!


Nå er det to døgn siden vi kom til afrika, siden det har jeg blitt pakka full av inntrykk. Lørdagen ble tilbrakt på Holmedals VILLA VEGA, en liten oase ute på slettene. På kvelden hadde vi NI-timen, en oppdatering av dagen og en liten bønnestund sammen med TeFT- Teamet! Etter det var det kaffestund og kortspilling. Vi har fått tildelt TeFT-Bygget! (tidligere jenteinternatet!)


Idag, SØNDAG, 24.10.2010, var det opp tidlig! Som Ukesansvarlig, måtte jeg stå opp og lage Søndagsfrokost,
med kokte egg, kaffe og weetabix.
Så var det avgårde til Uhuru Lutheran Church til Internasjonal møte! Hvor Vi stilte opp og sang! Så var det en liten walk about i Uhuru.

Så var det selvfølgelig fotball på tomta kl 18.00! Det var artig det, store og små var med!

Når vi var i Uhuru, kjøpte jeg, ja fruktmannen fra ICA, med meg frukt fra markede. Litt Pasjonsfrukt, Papaya, Mango, Appelsin! Tilsammen var det verdig et smaksprøve brett på Ica SUPERmarked, Vågsbygd!
(bildet er tatt, etter vi begynte å spise, bare så dere vet det!)

2 kommentarer:

  1. I og med at kalenderen i dag viser 29.oktober er det naturleg å sende ei melding til deg. I og med at du for augneblinken er i Afrika er det ikkje fult så naturleg å bruke SMS. I og med at eg ikkje er å finne på fjesboka, er heller ikkje den eit naturleg alternativ. Det vil seie at bloggen då vert den naturlege kommunikasjonskanalen. Og her vil eg kummunisere følgjande:
    'Gratulera med dagen som markerer at det berre er 80 år att til du fyller 100!'

    SvarSlett
  2. Haha, takk skal du ha Arthur:)

    SvarSlett