lørdag 30. oktober 2010

Rune løfter på unger som han ikke kjenner, i et land han har vært i før!

Joda, en hel dag med løfting! Det er så vidt jeg greier å skrive! Men det var så meningsfullt at det ikke gjør noe! Vi var i Kawanguare-slummen i dag, i en menighet som tar seg av gatebarn. Utenom de som egentlig bodde der, var det cirka ganske mange andre barn der også, men det var jo bare kjekt.
Moses var der, David var der, Elvis var der, James var der, Viona var der og ein heil haug ander var der!

 Kristian med sin kamerat Moses!

Rune feirer bursdag i et land han har feiret bursdagen sin i før!

Jo, lille Rune er blitt stor! Nå er jeg hele 20 år, det føles litt rart, kunstig, snålt, nesten uvirkelig at jeg er så gammel!
Anyways...
Dagen begynte kjempe bra, med at gruppa kom inn å sang for meg på morraen, med balonger, fløyter og heile pakka. Og jeg fikk til og med gave: en press kaffe kanne! Happy Times!
Så var det undervisning og en tur til sarit-senteret, hvorpå jeg spanderte en burger på meg selv! aiaiai, den var goo. Så var det tilbake til tomta for å ha fredags samling for de små(1-5 klasse) og etterpå FredagsKlubben for de store(6klasse og oppover) Begge deler var veldig kjekt, men slitsomt.



Og så var det å legge seg, for første gang som en 20åring!

søndag 24. oktober 2010

Rune trives i et land han har vært i før!


Nå er det to døgn siden vi kom til afrika, siden det har jeg blitt pakka full av inntrykk. Lørdagen ble tilbrakt på Holmedals VILLA VEGA, en liten oase ute på slettene. På kvelden hadde vi NI-timen, en oppdatering av dagen og en liten bønnestund sammen med TeFT- Teamet! Etter det var det kaffestund og kortspilling. Vi har fått tildelt TeFT-Bygget! (tidligere jenteinternatet!)


Idag, SØNDAG, 24.10.2010, var det opp tidlig! Som Ukesansvarlig, måtte jeg stå opp og lage Søndagsfrokost,
med kokte egg, kaffe og weetabix.
Så var det avgårde til Uhuru Lutheran Church til Internasjonal møte! Hvor Vi stilte opp og sang! Så var det en liten walk about i Uhuru.

Så var det selvfølgelig fotball på tomta kl 18.00! Det var artig det, store og små var med!

Når vi var i Uhuru, kjøpte jeg, ja fruktmannen fra ICA, med meg frukt fra markede. Litt Pasjonsfrukt, Papaya, Mango, Appelsin! Tilsammen var det verdig et smaksprøve brett på Ica SUPERmarked, Vågsbygd!
(bildet er tatt, etter vi begynte å spise, bare så dere vet det!)