onsdag 3. mars 2010

RUNE ER PÅ KONSERT, I ET LAND HAN IKKE HAR VÆRT PÅ KONSERT I FØR

MÖTLEY CRÜE
Det hele bynner med at rune ser en plakat på en husvegg. Så ser han en heil haug med plakater over alt, det er VINCE NIEL med crew som Mötley Crüe!! Denne sjansen kunne jeg ikke la gå ifra meg,, så fikk jeg med meg Hansemann, Kristian og Stian "brent" Tangen. Vi hoppa inn i en taxi og skulle til byen for å nappe ned en plaktat slik at vi visste hvor vi skulle, MEN vi var heldige og taxisjåføren var jo heil barka rocker selv. han hadde metallica, red hot, the who og the darkness. alt som kunne spille en solo,, var utrolig fett.. Så han tok oss rett til SONILUM, (Oslo spektrum, bare mye mindre) . Der fikk vi kjøpt oss VIP biletter til 200 bol:P haha ville greier!
Men vi hadde et problem, kl var 5 og konserten begynte ikke før 9..  så vi ventet og ventet
Men men, konserten begynte, eller lettere sakt kl va ca 10( en time forsinket) og oppvarmingsbandet var på scenen og det var oss fire gringos og kanskje 50 andre i salen! men det stoppet ikke oss, SICK som bandet het spilte ganske rå musikk.. Etter de var ferdig med konserten, kom faktisk bassisten ned til oss og takka for at vi hadde kommet og lurte på om vi hadde hatt det greit:P HAHA VILLT BRA..Så var det en god stund før NESTE oppvarmingsband og så var det enda en god stund før MØTLY endelig kom på scenen!


Det utviklet seg til en ganske "koselig" konsert, mye knuffing og endel moshpitter:P Vi blei jo kjent med heile salen der.. Først sto man råkka litt sammen, så spurte de som regel: WHERE ARE YOU GUYS FROM? YOUR CRAZY!! haha så vi ble "godt" kjent med folk i salen der.. Når konserten var ferdig måtte vi nesten komme oss hjem, da var kl litt over 1 og langt over innetiden(vi hadde snakket med jan thore). Så var det å dusje, legge seg og stå opp for en ny dag med Bibelundervisning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar