onsdag 3. mars 2010

RUNE KJØRER FIREHJULING ILAND HAN IKKE HAR VÆRT I FØR!


Fredag 26: Da var det på tide med en firhjuling tur! Det var å leie hos en mann nede i gata og så sette seg på å kjøre. Det var Jorunn og Elisabet U, Kristine og meg , og arne på en egen;) Vi kjørte etter følgebilen( ser du ironien haha) ut av byen og inn på noen grusveier, etter en halvtimes tid forsvant følgebilen bak oss et sted, men jeg tenkte at det han bare skulle stå der å vente, for vi hadde blitt fortalt at det var en sløyfe vi skulle å vi kjøre..

 jaja fett det, så vi peisa på innover. grusveien ble etterhvert mer og mer gjørmete og til slutt hadde det utviklet seg til et gjørmebad:P det var Heilt XTREME at vi kom oss fremover, men vi peisa videre vi. Og når kristine kjørte en gang peiset ho litt over evne. Kom i god fart over en bakketopp som gikk rett i en bratt sving og nedoverbakker. Eller for oss ble det hverken sving eller nedoverbakke. Firhjulingen ble fanget i et spor og i panikk gasset på rett opp en vegg. Det resulterte i at vi datt av og fikk den over oss. Heldigvis gikk alt bra, kunne gått så mye verre. Men vi kom unna det med en sjokkpreget kristiene med blå hofte og litt skrubbsår på meg..

MEn spenningen er ikke over ennå, nei for vi kjørte videre, litt saktere nå som kristine hadde fått sin del av fart og spenning... men kjørte på ja. og når det hadde gått ca 3 timer( da skule vi egentlig vært tilbake til garasjen) så  begynte vi å tvile litt. For det begynte å bli mørkt og veien ble faktisk ennå mindre og ennå mer gjørmete. OG JENTENE FREAKA, eller de begynte å bli litt smånervøse:P Så med de små spanskkunnskapene min fikk jeg spurt ei gammal kåne i ei falleferdig hytte om hvilken vei som var til Santa Cruz, og hva som var den veien vi kjørte! Hvis vi hadde fortsatt rett frem hadde det tatt oss noen timer før vi hadde stoppet i en pitteliten landsby.. Flaks vi spurte om veien og snudde.

Så ble det mørkt og vi måtte kjøre den samme gjørmeveien( med opphold av sand og grusvei innimellom) tilbake! Det var jo en opplevelse, kjøre i jungelen i mørket med ei traumatisert jente bakpå:P Men vi kom oss tilslutt tilbake til der følgebilen hadde stoppa. Og med seg hadde han en hestemann fire-fem gutter med lommelykter og en på motorsykkel som var på vei til å starte rescuemission:P HAHA det var rått.. Forklaringen på det hele bom turen var at vi skulle gått til venstre og ikke til høyre når bilen stoppa.. men men... Vi fikk en opplevelse for livet.. UTEN TVIL var det den råeste firehjulingsturen inn i jungelen i mørket som jeg noen gang har hatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar